Värvet

  • 1 min

Lite sent (so sue me) har jag lyssnat igenom cirka hälften av programmen i Kristoffer Triumfs podcast Värvet. Programmen går helt enkelt ut på att Kristoffer och en gäst (exempelvis Alex Schulman, Lina Thomsgård eller Margret Attladottir) sitter och pratar i en timme. Det ska handla om att jobba med underhållning, men det gör det inte så mycket. Spillerill. Det är jätteintressant och befriande fritt från tema och mål. Kristoffer är svinbra som intervjuare och jag blir väldigt nyfiken på att höra en intervju med honom också.

Jag blir så himla glad när folk tar tag i såna här saker. Jag vet inte hur många gånger jag har hört folk (inklusive mig själv) säga att man borde spela in samtal man har. När man har turen att vara omgiven av så många kloka och roliga personer känns det slösigt att inte dela med sig. Nu gör Kristoffer och hans gäster precis det, och jag inser att jag sitter och ler för mig själv i typ tre timmar i sträck. Amazeballs.

Ladda ner Värvet här eller på iTunes. Och följ Kristoffer på Twitter! Han har lovat att när minst 3 000 personer gör det kommer ett specialprogram. Eller hur det nu var.

(mitt eget lilla projekt blir hur jag ska frejma mig själv för att få vara med. Jobbar ju ej med underhållning och är cirka en procent så känd som de andra gästerna. Kan dock inte tänka mig något roligare)