Världens mest pretentiösa selfie

  • 1 min

I torsdags var det alltså releasefest för Christina Knights bok Mad Women – A Herstory of Advertising. Boken består av tio porträtt av kvinnor som har jobbat i reklambranschen under olika tider, i olika länder och i olika roller. Och ett av kapitlen handlar om mig! Alltså fick jag komma dit och chockas över att det fanns en oljemålning av mig på väggen!?

Resten av kvällen tillbringades med att prata tills rösten blev hes med en massa bra personer. Har nog aldrig varit i ett så roligt mingelrum. Tusen tack till alla er som sa snälla saker! Så otroligt kul att träffa bloggläsare live, alltså. Ni är så smarta och trevliga och ja. Allt.

Men! Nu till saken. Jag har ett ex av boken som jag gärna skulle vilja ge till någon av er, så jag tänker mig en liten tävling som också kan bli ett inlägg för mig (latmask). Boken handlar ju om förebilder på olika sätt. Därför tänker jag att den som vill ha ett ex av boken kanske kan lämna en kommentar och tipsa om en förebild ni själva har. Skriv några rader och länka gärna om det finns en artikel/blogg/video eller liknande. Så sätter jag ihop det till ett superpowerförebildsinlägg, och väljer ut ett extra bra tips som får bok av mig.

Deal? Kommentera loss!