Vad är meningen med hela skiten?

  • 2 min

Nu händer det faktiskt. Från och med idag kan man förhandsbeställa min bok, Meningen med Hela Skiten, på Adlibris för 149 kronor. Såhär ser förresten omslaget ut. Fast det är otroligt neonorange i verkligheten, tyvärr fastnar det inte riktigt när bilden blir en jpeg.

 

Formen är gjord av Karin och Bea på Garbergs Project, som också har gjort Lotta Lundgrens supergrymma bok Tio Lektioner i Matlagning. <3 att få jobba med så duktigt folk. 

De senaste veckorna har det, som vanligt i slutet av alla projekt, varit jäkligt snurrigt och intensivt, men nu är den alltså på gång. Tryckpressarna går varma i Tyskland i skrivande stund. Förhoppningsvis resulterar det i en bok i rätt färg och storlek, förhoppningsvis utan missade korr och kapitel i fel ordning. Och förhoppningsvis med ett innehåll som folk vill läsa. Jag har tillbringat så mycket tid med den här texten nu att jag knappt vet vad den handlar om längre. Men jo, det vet jag ju. Den handlar om det jag gillar kanske mest i hela världen. Att försöka komma fram till vad sjutton man ska ägna sig åt här i livet. Finns så mycket att säga på det området, har jag märkt. Drygt 200 sidor, för att vara exakt.

De närmaste veckorna kommer det att vara det jag gör i första hand. Jag har redan gett en del intervjuer och fler kommer det nog att bli (så pepp på det, jag älskar att ge intervjuer pga får prata i princip oavbrutet med någon som har betalt för att lyssna). Jag kommer också att åka runt och prata om boken i olika sammanhang, och hoppas så klart att träffa så många som möjligt av er då. Mer info kommer här när det närmar sig, men redan nu är jag mycket stolt över att vara avslutningtalare på Sveriges Elevkårers Upptakt i Uppsala på söndag.

Och nu kan man alltså beställa boken för att vara säker på att få läsa först av alla. Chansen är stor att du faktiskt blir helt först, jag har inte ens vågat låta någon i familjen komma i närheten av texten. Men nu går det inte att skjuta upp längre. För att komma till beställningssidan, klicka här!