Uppstart

  • 2 min

Då så. Nu är jag tillbaka. Har ju i och för sig börjat värma upp bloggen lite under förra veckan (superkul att så många har delat mitt inlägg om representation och normer, kram på er!) men nu är jag hundra procent här. Efter världens längsta semester känns det riktigt fint att vara tillbaka på kontoret. Har så himla mycket spännande planer inför hösten som jag kommer att få berätta om lite pö om pö tror jag, men så här mycket vet jag:

– Det ska bli val, och jag ska göra ALLT jag kan för att inspirera till att rösta i första hand, och rösta grönt i andra hand.

– Jag ska föreläsa för kreatörsnätverket Jane Jönköping (4/9) och vara keynote speaker på Webbdagarna i Göteborg (25/9)

– Jag ska för första gången i mitt liv besöka Bokmässan och vara med i en panel som heter Med Bloggen som Vapen. Det är 27/9.

– Jag ska fixa material till er som vill ha Meningen Med Hela Skiten som bok i era bokklubbar. Boken har sålt himla bra och trycktes i en andra upplaga nu i juli. Några av er har hört av er och berättat att ni gärna vill använda den till en bokcirkel på jobbet, och det låter ju helt strålande! Jag ska sätta ihop förslag på diskussionsfrågor och Volante har lovat att erbjuda ett schysst pris till den som köper många böcker på en gång. Jag återkommer om det så fort jag vet mer.

– Jag ska fortsätta skriva krönikor i Metro. Varannan måndag sitter de i papperstidningen, kommer vanligtvis ut på nätet på fredagen innan.

– Jag ska fixa en vettig hemsida.

– Men mest av allt ska jag forska. Göra en avhandlingsplan, designa studier, skriva artiklar. Ser SÅ mycket fram emot det efter allt jobb med boken under våren.

Och som tur är finns det mer i livet än jobb. Det är fortfarande sommar och så himla mycket roliga sommarsaker att göra:

– På lördag ska jag springa Midnattsloppet, mitt livs första lopp. Har inte alls tränat som planerat pga världens varmaste sommar, men tänker att det blir kul i alla fall. Ska köpa FETT med glow sticks till efterfesten för att kompensera det långsamma springet.

– Äta kräftor. Vet inte när detta ska ske, men snart.

– Gå på Popaganda! Det är sista helgen i augusti på Eriksdalsbadet. Tycker att line-upen är helt strålande i år. Plus att det brukar vara så himla mysigt och mycket folk man känner där, och inga spelningar krockar med varandra. Typiskt bra.

– Första lördagen i september ska jag både på några av mina favoritmänniskors 30-årsfest och på bröllop. Tackar festgudarna för att dagfester är så poppis nu, för det innebär ju att man kan gå på flera saker samma dag. Bröllopet är dessutom troligtvis det sista jag ska gå på innan jag själv gifter mig (!!!!) nästa år. OMG.

Då var det väl bara att sätta igång då. TUT.