Tråkvecka

  • 1 min

Är det bara jag, eller är det här en himla tråkig internetvecka? Känns som att inget händer. Inget jag vill skriva om i alla fall.

Kanske beror det på att jag har rätt segt på jobbet för tillfället. (jepp, gör avsteg från det givna det är så mycket nu för att helt sonika säga att det inte är så himla mycket nu) Min hjärna funkar liksom inte om den är understimulerad. Då slutar det med att jag gör ingenting istället. Nu skulle jag till exempel kunna förbereda min föreläsning på Berghs om ett par veckor, eller gå till banken och beställa nya checkar (alltså vad sjutton. Checkar är det sämsta med USA), men det gör jag inte. Sitter istället och gnäller på hur uttråkad jag är.

Därför tänkte jag lassa över dagens arbetsbörda på er med två frågor:

1. Har ni sett/hört/läst något intressant den här veckan? Något jag borde kolla på? Behöver inte vara nytt. Langa över en länk bara.

2. Ni som går på Berghs, har ni något särskilt ni vill att jag ska prata om när jag kommer? Vi kan ju dra nytta av att jag än så länge inte har börjat fundera på det själv. Ämnet är Ansvar (för sig själv, sin karriär, för det man gör) och jag tror att det gäller alla diplomklasserna som går ut i vår. Så, fire away!

Man kan alltid maila om man inte vill kommentera så att alla ser. Tick tack!