Sluta cirkeln

  • 1 min

I januari när vintern var som mörkast möttes jag och Emma upp på Garbergs kontor vid Slussen för att ta lite nya pressbilder. De ska i första hand användas nu när boken kommer ut och eftersom den utspelar sig så mycket på Garbergs tyckte jag att det kändes fint att vara där. Sluta cirkeln, liksom. Plus att det är kanske mitt favoritkontor i hela världen. Allafall. Så här blev det.

Jag är en sympatisk och professionell människa-bilden

Här sitter jag och jobbar som en helt vanlig människa-bilden. 

En har ju rest en del-bilden

En har ju läst en del-bilden

Enligt Anton är det här något som definierar mig mycket. Swatch-klocka och bling. 

Vem fan vare som kasta? 

Bilderna får man använda lite som man har lust (i samband med intervjuer och så exempelvis) men ge credd till Emma Svensson/Rockfoto i så fall. Hon är så grym på att få fram personen i bilden, kan verkligen tipsa om att boka henne för såna här saker och annat. Maila till Volante (mitt förlag) för att få högupplösta versioner!

och inte för att vara nån himla modeblogg men har redan fått frågan några gånger så ändå: jackan är från Acne (höst 2012), jeansen också från Acne (höst 2013), vanlig jäkla tisha från American Apparel, skorna är Louboutin, klockan som sagt Swatch, ringar från &otherstories och armband från nåt litet märke som finns på Aplace. Allt utom klockan och ringarna har jag fått i present. Är omgiven av människor med så HIMLA bra smak. 

Nu är det fredag, våren är tillbaka, och jag har cirka världens roligaste helg framför mig med en massa fir och liknande. Ut och spring med er!