Sex dagar i min hemstad

  • 2 min

har jag lyckats avverka nu. Två till ska det bli innan det bär av tillbaka till New York och vardag. Måste säga att Stockholm har visat sig från sin allra bästa sida den här gången (minus snöstormen när jag stod i kö till amerikanska ambassaden, DET var väl väldigt onödigt). Det är vårljust ute och alla mina bästa personer är hemma. Och det var så länge sen jag var här att det har hunnit öppna en massa nya ställen! Kände mig riktigt turistig typ. Men det allra bästa var ändå när jag stod i kassan på Hemköp med en proppfull korg och såg siffrorna blippa långsamt, långsamt upp till 298 kronor. För det får man i princip ingen mat alls i New York. Det kändes mycket bra. Motsatt effekt när jag har utnyttjat Taxi Stockholms tjänster, dock.

Här är lite bilder på grejer jag har gjort.

Kunde inte sluta förundras över att det här (ungefär) var utsikten från mitt jobb i fyra år. Jäklar vad mycket himmel det finns i den här stan!

Första kvällen åt jag middag på Cloud Nine med de här fina människorna och 9 andra. Sen trodde jag att vi gick till Strand men vi gick tydligen till Bar Brooklyn? Märkligt. Det här åt vi hur som helst på Cloud Nine:

Kan verkligen rekommenderas. Våra dumplings fastnade tyvärr inte på bild, men de var strålande de med.

 

 

Jag tog en promenad förbi NKs skyltfönster. Superfina. Ångesten över att jag slutade på Garbergs i samma SEKUND vi vann pitchen = obeskrivlig.

Drack vin med Emma på Indigo och kunde inte sluta säga Ååååhhhh Indigo! Folk runt omkring måste ha tyckt att jag var jättekonstig.

Åt lunch med min andra Emma på Citykyrkan. Blomkålssoppa och pannkakor som tyvärr var så goda att jag glömde fota. Taket fick jag dock med mig.

Föreläste för Berghs inför en himla massa folk. Var sjukt nervös i början men jag tror att det blev bättre allt eftersom.

Och så var det brief för 48 Timmar! Årets organisation är mentorprogrammet Stella, där tonårstjejer för chans att få en utomstående vuxen som mentor. Himla bra. Imorgon är det inlämning, sen sammanträder vi i juryn direkt och på kvällen blir det prisutdelning på Slakthuset. Ska bli himla spännande alltihop.

Och soundtracket till alltihop har varit den här. Världens bästa hemvändarlåt.

Frank Turner – Wessex Boy

Vi hörs igen från andra sidan pölen!