Schemaläggning

  • 1 min

De närmsta veckorna ska jag föreläsa en del, så jag tänkte passa på att tipsa om det om någon läsare råkar tillhöra gruppen som får komma.

Imorgon, alltså 25/1, föreläser jag på Stockholms Universitet för föreningen Populär och Modern. Så är man på SU kan man ju komma dit, det blir kul tror jag. Facebook-event finns här. För övrigt grymt bra initiativ av studenterna där att själva bjuda in folk de vill lyssna på.

På onsdag, alltså 30/1, åker jag till Handels i Norrtälje (där CFR, Centre for Retailing, ligger) och pratar på kursen Marknadskommunikation. Då ska vi bland annat prata om vad som är bra reklam, och vad man behöver kunna för att göra den. Har aldrig varit på CFR-campuset förut så det ska ju bli väldans spännande.

Den 9/2, på en lördag gudbevars, finns jag i Uppsala och snackar med Gröna Studenter om stress och utbrändhet.

Och någon gång under våren kommer jag också dyka upp på Berghs, om allt vill sig väl, men det är inte riktigt bestämt än.

Blir himla inspirerad av att det finns så mycket duktiga människor överallt som drar igång en massa projekt, bjuder in och styr upp. Och ni som undrar om jag kan komma till er: nu i vår är det som ni kan se fokus på universitets- och skolvärlden. inte för att jag inte tycker att annat är kul, utan för att om jag ska bli bra på det här med att vara forskare och lärare måste jag öva öva öva. Så det försöker jag göra nu.

Hoppas att vi ses!