Releasepartay

  • 1 min

Uppdatering: PHU och tusen tack för alla fina mail och kommentarer. Det var superdupersvårt att välja, ni är ju strålande allihop och jag vill träffas och kramas med alla. Vinnarna är nu kontaktade via mail och alla er andra hoppas jag träffa någon annan gång, återkommer så fort jag vet något om andra signeringar eller så!

På torsdag den 15/5 är det releasefest för Meningen Med Hela Skiten i Stockholm. Jag ser så himla mycket fram emot att få fira med kollegor, kompisar och annat bra folk. Och så tänkte jag att det vore ju himla fint om några av ni läsare ville komma också? Vi har inte världens största lokal så jag kan tyvärr inte bjuda alla, men jag tänkte att i alla fall fem av er kan få komma och ta med en kompis var. Då får man så klart träffa mig och en massa andra kul människor, dricka vinet och ölen, lyssna på författarsamtal och självklart köpa boken signerad om man inte redan har gjort det.

Om det låter som något du kan och vill: skriv några rader och varför du vill komma som en kommentar till det här inlägget, eller maila mig på nina.akestam(at)gmail.com. Glöm inte att ge mig din mailadress så att jag kan svara dig. Senast på måndag 12/5 meddelar jag dem som får inbjudningarna!