*reklampaus*

  • 1 min

Jag försöker att inte använda den här plattformen för att trumpeta ut vad jag gör annars. Alltså jag skriver inte så mycket om Wieden och MPNY. Det störigaste jag vet är nämligen när folk använder fel kanaler för att skryta om sitt jobb. Under julen upptäckte jag att jag plötsligt tyckte att det var himla kul att hänga på Fejan. Det tog ett tag innan jag fattade varför: under tio dagar var feeden helt fri från poster av typen Kolla min nya twitterkampanj! och WHOHOOO! Fyra i Månadens Kampanj!  Eftersom jag ofta är kompis med åtminstone halva arbetsgruppen och produktionsbolaget får jag samma himla länk tio gånger. (detta är ej skryt om hur mycket folk jag känner eller så, bara så liten Sveriges reklambransch är) Det är väl okej någon gång ibland, om man har gjort något fucking amaaaaazing, men vafan. Det mesta man gör är ju rätt mediokert. Vill vi kolla på varandras jobb lajkar vi byråns eller varumärkets sida, ok?

Men! Som den mycket mänskliga, och därför helt irrationella, person jag är, tänker jag nu göra helt tvärtemot min egen princip. I veckan händer nämligen två helt strålande saker för Miljöpartiets minsta lokalavdelning.

På fredag lunch gör vi studiebesök på Greenpeacebåten Rainbow Warrior som just nu ligger i hamn i New York. Mer info om det hittar man här.

På söndag har vi workshop på temat Vad är Miljöpartiet? och partisekreterare Anders Wallner (alltså typ viktigaste personen tillsammans med Gustav Fridolin och Åsa Romson) är med oss på Skype för att svara på alla tänkbara frågor om grön ideologi och politik. Mer om denna sammankomst kan man läsa här.

Som vanligt behöver man inte vara medlem i MP eller ens rösta grönt för att hänga med. Att man är nyfiken/uttråkad räcker gott. Så om du eller någon du känner är i New York i helgen och tycker att det här låter kul, kom förbi!

*slut på reklampaus, åter till ordningen*