Presentation: ett geni

  • 1 min

Som ni kanske har sett i bloggheadern har jag bytt bild. Det är resultatet av ett väldigt segdraget projekt som jag har haft i typ ett år, som handlar om att ta lite vettiga pressbilder. Så till slut, en dag i december, lyckades jag ta mig samman och tillbringade en timme hemma hos bästa Emma Svensson, aka Rockfotoemma.

Här är hon. 

Vi höll på där med lite olika vinklar och väggar och jag är så himla, himla nöjd med resultatet. Inte minst för att typ fem av mina närmsta vänner hörde av sig när de såg bilderna och ba: Men! Det ser ju ut som du!

Förutom att vara en sjujäkla duktig fotograf som plåtar för bland annat Elle och Rodeo, håller workshops på Fotografiska och precis har startat Fotoresor, är Emma också en oerhört trevlig person. Så trevlig att hon på vår nyårsfest tog med sig i princip hela sin studio och plåtade oss alla på temat Vanity Fair.

Vi historieåt 1982, om någon undrar över de något ovanlig outfitsen vissa av oss sportar. 

Hur som helst, Emma vill jättegärna jobba ännu mer (hur hon nu ska hinna det), så om du behöver en plåtis till något projekt, ring denna geniala människa. Portfolio och kontaktuppgifter hittar man här.