Over and out

  • 1 min

FYI: Att lägga upp en bild på en solnedgång och hashtagga #nofilter är enligt Buzzfeed det 17:e mest LA-mässiga man kan göra. Det här är no filter. Over and out. 

Idag är min sista dag i Los Angeles. De här sex veckorna har gått väldigt fort och väldigt långsamt samtidigt. Jag har jobbat som ett litet djur och alltså inte hunnit göra så mycket annat som jag hade hoppats, men ändå. Nu har jag rätt okej koll på den här stan. Kan köra hyfsat bra utan GPS mellan Venice och Hollywood. Har äntligen bankat in i skallen att det är jättelångt mellan Soho House och Chateau Marmont fast dom ligger på samma gata. Har blivit lite trött på kale men inte på burrata.

Nu blir det lite semester. I morgon drar jag och Anton iväg på en två veckors roadtrip runt Kalifornien innan det blir Sverige igen. Planen är Yosemite – Napa Valley – San Francisco – Carmel – Santa Barbara – oklara stopp längs kusten ner till San Diego – Joshua Tree – Palm Springs – LA. Har ställt in lite inlägg och ska försöka uppdatera en del längs vägen, men om det är lite svajigt så vet ni varför. Den som har tips på saker att se/göra/äta får ju också hemskt gärna dela med sig av dem.

Ha en strålande helg så ses vi snart!