Önskelista

  • 1 min

Nu är det väldans snart jul. Efter det är det väldans snart min födelsedag. 28 ska jag fylla. Tror att jag kommer trivas med den åldern. Låter ganska respektingivande men samtidigt lite ungdomligt. Vid behov kan man referera till grejer som hände för tio år sedan, ”när jag gick på Handels”, för att demonstrera att man minsann har varit med förr. Vid andra tillfällen kan man påpeka att man typ är jämngammal med Lady Gaga och därmed förstår vad kidsen gillar.

Hursomhelst. Jag har tänkt att efter min födelsedag ska jag sluta köpa grejer på ett tag. Ni vet ju att jag gillar experiment av olika slag. Jag gillar att göra tvärtom mot vad jag brukar för att kolla vad som händer. Nu har turen alltså kommit till shopping. Jag tänkte börja med en månad, och om det faller väl ut kanske experimentet förlängs. Under den tiden får jag bara lägga pengar på tjänster och mat. Inga prylar, kläder, böcker. Om jag verkligen MÅSTE köpa något ska det vara second hand. Ska bli kul att se hur det känns. Inte så att jag shoppar ihjäl mig annars heller, men jag har helt klart en materialistisk sida och kan på allvar få adrenalinrusning av att se en handväska jag gillar. Inte sunt.

Men än så länge är det en månad dit och det finns grejer jag vill ha. Önskelista 2011:

Personalized Envelope Clutch från Harlex

En liten vinylspelare

Fina träningsskor

Pulsklocka 

Mona Suede Pumps från J.Crew

Den hära jackan fast i lila

En sinnessjuk handväska för när jag blir rik

Typ så. Fasen vilket otypiskt inlägg det här blev. Men jag har märkt att jag älskar när andra bloggar lägger upp sina önskelistor, mest för att jag då får tips om vad jag kan ge till min egna lilla familj. Så av detta kan man dra slutsatsen att om man ska köpa något till en dotter/syster/flickvän/fru/vän och hon är det minsta som jag, tänk färg. Färg och leopard.