Önskeinlägg och intervjuer

  • 2 min

Tusen tack för alla tips av ämnen att skriva om! Blev superinspirerad direkt jue. Här kommer en sammanfattning av det ni skrev, vissa överlappar ju så dem slog jag ihop till ett, säg till om det är något som fattas!

*Favoritfilmer, dokumentärer, varför det finns så få kvinnliga reklamfilmsregissörer Kommentar: Det här får nog bli några olika inlägg.

*Favoritböcker Kommentar: Herrejävlar vad svårt. Finns ju en miljard. Men det är klart att jag ska försöka.

*Generation Intern, unga människor som inte kommer in på arbetsmarknaden. Kommentar: Superintressant, sjukt att jag inte tänkt på att skriva om det tidigare.

*Miljömedvetenhet i vardagen. Kommentar: Tror att jag kommer att börja med den här.

*Förklara det här med patriarkat och feminism på ett enkelt sätt, så att folk förstår. Kommentar: Det här försöker jag ju göra hela tiden, tror att jag lyckades bäst med det här inlägget, men absolut, det tål att upprepas!

* Att vara vegetarian – hur gör man, var går gränserna? Kommentar: Det här utforskar jag ju själv dagligen, så det delar jag gärna med mig av.

* Hur tar man sig upp när allt känns som mörkast? Hur jobbar man med sin ångest? Och mer om mina efarenheter av terapi, ACT och KBT. Kommentar: Ett favoritämne. Blir nog också flera inlägg, kanske en vecka till och med. Passar ju extra bra så här i deppnovember.

*Hur det är att flytta tillbaka till Sverige, om att bo i stora och mindre städer. Kommentar: Det här får nog vänta lite, känns fortfarande så nytt att jag inte riktigt vet. Men det kommer!

*När jag känner mig lycklig. Kommentar: Gärna det, kanske får komma dagen innan eller efter ångestveckan, för balans liksom.

*Vad jag ville bli när jag var liten.

*Mitt jobb/min forskning. Kommentar: Det här får nog också vänta lite, är än så länge mest förvirrad och försöker hitta i lokalerna. Typ. Men sen blir det säkert desto mer!

*Smygrasism/invandring, vi-och-dom-tänk, mm. Kommentar: Otroligt viktigt. Håller på och lär mig mer och mer om det här, så håller er uppdaterade!

*Ätstörningar, hur jag fastnade och hur jag tog mig ur det. Kommentar: Givetvis. Allt jag kan göra för att hjälpa till.

*Min syn på sexualitet. Kommentar: en väldigt öppen fråga. Men kul. Något särskilt område? Homosexualitet, hora/madonna-grejen, sex & feminism? Äh, kan ju skriva om allt så klart.

*Grön politik och ekonomi. Kommentar: Självklart! Har gått med i MPs intressegrupp för ekonomi helt nyligen, så förhoppningsvis lär jag mig en massa kul när jag börjar gå på dom mötena.

Ska försöka beta av allihop inom en rimlig framtid. Tills dess kan ni kolla in två intervjuer med mig. Den första är i SvD där vi snackade mode och politik och den andra är på Berns hemsida där jag får representera Stockholms-local och ger mina bästa tips om stan.

Amerikanerna har modet att välja sida

Intervjuer med äkta Bernsprofiler (jag! En äkta Bernsprofil! Kan man tänka sig.)