OMG.

  • 1 min

Den här veckan alltså. Den har inte varit riktigt klok. Har fortfarande ingenstans att bo, är fortfarande inte klar med forskningsartikeln som skulle ha varit skickad i somras. Massor av minus som att jiddra med Blocketfolk och andra märkliga typer (varför ÄR folk så jävla konstiga, jag förstår det inte), att sova på en tältsäng och att vi inte kommer att kunna flytta in i lägenheten på ännu en vecka. Och så en massa plus som möte med bokförlaget (vi har en titel, typ nästan helt bestämd, så himla kuuuul, och manuset är klart i januari), panelsamtal med bästa Maktsalongen och ett potentiellt spännande samarbete med en av Sveriges största dagstidningar. Och att artikeln tydligen rör sig framåt om man jobbar med den typ dygnet runt.

Jag har alldeles för mycket att göra just nu. Det går inte ihop och det är asjobbigt. Men något jag har insett på senaste tiden är att det ÄR jobbigt ibland. Om jag vill ha den typen av liv och jobb jag gillar, då kommer det att komma såna här perioder. Så länge de inte är för långa och täta så är det ingen fara. Man får gnälla och bli arg och gråta och tycka att allt är orättvist. Det är helt okej. Man behöver inte gå runt och vara lugn och glad och harmonisk jämt, även om det är vad man strävar efter. Det går ju för tusan inte.

Därför tänker jag tillåta mig att vara tokstressad och gnällig i några veckor till. Men nu är det fredag och eftersom jag inte har någonstans att bo innebär helg att man håller sig ute och hittar på roliga saker. Det är i alla fall nåt att se fram emot. Ha en grym helg hörrni!