Nina and Sandra Eat America – Special Edition

  • 1 min

Igår tog jag tunnelbanan upp till 57:e gatan för att göra en grej på temat ”saker man kan göra i New York men inte på så många andra ställen”. Jag inställde mig hos Dr Jason Pike for att påbörja mitt livs första detox.

Dr Pike vägde mig, mätte mig och kopplade konstiga elektroder på mina händer och fötter. Jag fick reda på att jag ligger på bra värden när det gäller kroppsfett och cellernas elasticitet (typ, minns inte exakt vad han sa men det lätt bra), men lite sämre när det gäller immunförsvar och vätska. Sedan fick jag en stor burk pulver, en liten burk piller och en tunn broschyr i en påse och blev ombedd att höra av mig igen om tio dagar för att boka ett återbesök.

I tio dagarna ska jag alltså leva på endast frukt, grönsaker, pulver och piller. Detta ska göra mig till en friskare och lyckligare individ. På återbesöket tas alla underliga värden igen och så får jag reda på om det har funkat.

Jag står och väger på gränsen mellan att tro att det verkligen kommer att funka och att det är total humbug. Största fördelen just nu är att det är äppelsäsong och det får jag äta hur mycket som helst.

Återkommer med rapport när något händer.