Nej, jag vill inte se dig le även om du menar det.

  • 1 min

Jag vet att jag redan har skrivit ett inlägg om Nord & Syd, men trot eller ej, här kommer ett till. Jag har nämligen tillbringat i princip all vaken tid de senaste veckorna med deras debutalbum Som En Människa och det är så för-e-bannat bra. Där finns exempelvis politiska låtar som handlar om ”att vara arbetslös, att vara utanför” och ”om döden och smärtan över att inte tro på något annat än vetenskap” (citat från den här fina låt-för-låt-artikeln i Gaffa.) Min bästa bästa är ändå Äckla mig som handlar om ”att vara less på att vara kär i någon jävla idiot”.

Hur som helst. Två saker angående detta:

1. Dom spelar på Debaser Slussen 17 maj!!

2. Jag känner igen Julia Hanbergs röst så himla mycket men vet inte varifrån. Har inte lyssnat på Penny Century. Har googlat mig sönder och samman för hintar. Någon som vet om hon typ har gästat någonstans? Eller blir jag bara förvirrad av att hennes Östersundsdialekt på bokstaven A är så lik Annika Norlins?

Det var det om detta. Idag åker jag till vintern en sista gång för i år. Stackars dom som ska bo med mig om dom av någon idiotisk anledning inte gillar samma musik som jag.