Nä NU.

  • 1 min

Har bestämt mig för att inte gnälla på Sverige just nu. När man har varit borta ett tag är det nämligen väldigt störigt. Ungefär som när jag slänger mig med ord som ”texture” och ”at the end of the day” trots att de har utmärkta svenska översättningar. Det är ett under att jag har några vänner kvar över huvud taget.

Men NU. Hur svårt ska det vara att få tag på ogiftiga kroppsprodukter och städgrejer i det här himla landet? Jag bor i Stockholm. Det ska vara en STORSTAD. Södermalm påstås vara ekomaffians centralstation. Och ändå är det enda som finns att välja på olika giftcocktails med doft av svavelsyra och konstgjord syrén? Om man inte går till butiken Gryningen och letar bland rökelse och torkade enbär. Men jag vill inte handla schampo i en örtdoftande hälsokostaffär. Jag vill handla det på ICA eller Åhléns eller apoteket eller något annat rimligt ställe.

Om någon som på något vis kan påverka detta läser det här, kan ni väl ytterst raskt importera följande varumärken från Amerikat. Pretty pretty please. Ni kommer att sälja till varenda mediamänniska i hela Stockholms innerstad.

Mrs Meyer’s Clean Day

Organix

Neutrogena Naturals

Method Home

Ok? Ok.