Mot Göteborg!

  • 1 min

På fredag morgon kliver jag på ett tåg för att tillbringa ett drygt dygn på andra sidan Sverige. Det kommer att bli boksigneringar, föreläsningar och samtal och jag hoppas att träffa så många som möjligt av er där! Följande grejer är öppna för allmänheten och således bara att knalla in på:

Fredag 9 maj kl. 12.30 – 13.30 är det författarsamtal och boksignering på Akademibokhandeln på Avenyn (Forelltorget 6). Kom dit på lunchen och häng, vettja!

 

 

Samma dag, alltså fredag, kl. 18-19 gör vi precis samma sakLohrs Pocket Med Mera (Kapellplatsen 2). Ni som inte hinner på lunchen, kom dit och häng efter jobbet/skolan, vettja!

På lördag 10 maj kl. 12-13 föreläser jag om boken på temat Fem Saker Jag Skulle Vilja Säga Till Mig Själv För Tio År Sedan Vetenskapsfestivalen. Lokalen heter Trappscenen och finns på Stadsbiblioteket på Götaplatsen. Jag hoppas att föreläsningen kan vara intressant dels för den som står inför att kicka igång sitt arbetsliv, men också för den som ibland funderar på vad sjutton hen gör på dagarna. När jag har pratat klart kommer jag och min förläggare Simon att samtala om boken.

Allt har fri entré! Alla som ber om det får kramar och selfies! Vi ses där!