Mera av samma

  • 1 min

Det är ju inte varje dag man orkar få en våg av upprörda känslor, torra analyser och reklamtjafs över sig i bloggform. Men kanske känner man ändå att man vill ha något litet. Man kanske vill veta vad jag gör, till exempel. Eller så vill man inte alls det, man kanske bara är min kompis och har tappat bort mig på internet. Hur som helst. Här är fler sätt att hålla kontakt med mig, utöver bloggen.

Twitter @NinaAkestam heter jag där. Twittrar väldigt sporadiskt, men har blivit bättre på senaste tiden. Postar oftast länkar och sånt som inte riktigt blir ett inlägg, men som är intressant ändå.

Instagram @ninaakestam Jag är VERKLIGEN ingen duktig fotograf, men om man trots det vill se lite av mitt New Yorkliv är instagram bästa stället. Där finns lite av varje, typ vinylskivor, mat, snö och sånt. Och ibland resultatet av när jag helt obekvämt försöker ta bilder av mig själv, sådär som alla andra gör. Känner mig som en idiot, vilket syns. Kan ju vara underhållande om inte annat.

Pinterest NinaAkestam Ganska nystartad här, men gillar det som sjutton! Önskar bara att det fanns en liknande enkelt tjänst för att dela med sig av artiklar man gillar (vilket det säkert gör, men jag vill ha en som folk använder. Vanligt folk, inte sociala-medier-experter) Orka hålla på och Twittra hela tiden, liksom.

Facebook Not Another Planning Blog hade en sida, men jag glömde alltid att uppdatera så den liksom självdog. Vad säger ni, ska jag fixa en ny sida och skärpa till mig, eller har ni nog av mig nu?

E-mail nina.akestam@gmail.com Älskar mail från er. Om jag inte svarar är det bara pga tidsbrist eller förvirring, lovar! Om det är viktigt, maila igen. Om du har frågor om jobbsök och reklambranschen och så finns de flesta svaren här på bloggen.

Med det önskar jag er en förträfflig helg! Ungefär såhär tänker jag mig att den ska bli. SJUKT bra låt detta. Plus perukfest.