MEGABLOPPIS!

  • 4 min

Uppdatering: Oj KUL att ni gillar grejerna! De som är överstrukna nu är redan paxade av minst tre personer. Har svarat er som är topp 3 nu så den som inte har fått något mail har tyvärr blivit utan 🙁 Det som inte är överstruket finns fortfarande att köa till!

Som de flesta av er säkert har snappat upp har jag flyttat ihop med Anton nu. Det är så klart fantastiskt på alla sätt utom ett: två hem ska bli ett, och det innebär att en himla massa saker en gillar inte får plats. Därför tänkte jag nu köra en mega-super-bloppis. I pincip allt du kan se på de här bilderna ska bort:

1. 2 st gula lampor Flowerpot VP1, nyskick. (nypris 1995 kr/st): 1500 kr för båda. 

Gulligaste lamporna jag vet. Säljes tillsammans. Det är de som hänger ovanför köksön.

 

2. Matbord, teakimitation, 60-tal. 600 kr. 

Litet och lätt matbord som funkar för 2-6 personer, beroende på hur man drar ut skivorna. Ytan är i teakimitation (bra skick), utdragdsskivorna sitter under huvudskivan (smart) och benen kan skruvas av för transport (smart x2). Det ser litet ut på bilden, verkliga mått är ca 100×60 cm.

3. 5 st gula pinnstolar, 500 kr. (två av dem syns på bilden) 

Den som gillar matbordet och/eller flowerpotlamporna gör klokt i att spana in de här, de har levt tillsammans och trivs väldigt bra så. Färgen på stolarna är samma som på lamporna. Superlätta och smidiga.

4. PH5 Lampa, original (alltså ej nyproducerad), mörkblå, 1500 kr. 

Superfint skick på skärmen, sladden behöver nog bytas ut. Ljuset från den här är så himla myz, har trivts väldigt bra med den. Den hänger över matbordet på bilden.

 

5. Soffbord, teak, 60-tal. 123×55 cm, 1200 kr. 

Hjärtat går SÖNDER av att behöva göra sig av med detta, som jag letade efter i månader. MÅNADER. Hur som helst: världens bästa soffbord, nyslipat och oljat, med tidningsförvaring under.

 

6. Golvlampa Fagerhult, orange, 70-tal, 700 kr. 

Bra skick, står stadigt för sig själv och ger jättefint ljus. Tydligare bild finns här men min är då orange. Det är den som står som läslampa vid soffan.

7. Hyllor String Pocket, valnöt/vit, nypris 965 kr, 500 kr styck eller 900 för båda. 

Har burit några av världshistoriens bästa böcker de senaste åren. Det är de som sitter ovanför byråarna. I princip nyskick trots den tunga litteraturen.

8. Plansch med noter, 40-tal, 500 kr. 

Syns på alla bilder men lite närmare ser den ut så här. Den här är inköpt på Brandstationen och hittades i en skolbyggnad som skulle rivas.

 

9. Grön stol, vintage, 200 kr.

Älskar färgen på den här. Den är hemmamålad av den förra ägaren (antar jag) och jag köpte den på Myrorna för 200, så du får den för samma.

 

10. Hallspegel med teakram, 600 kr. 

Också 60-tal. Också i superskick. Gud, jag börjar gråta snart av separationsångest.

11. Vit taklampa från IKEA, 70-tal, 800 kr.

Också i toppskick och ger väldigt fint ljus. Har för tillfället en gul sladd men den går ju att byta om man skulle föredra något annat.

12. Runt matbord IKEA Docksta, 200 kr. 

Superbra matbord som har levt ihop med glasfiberstolar från 60-talet (som vi inte säljer). Har några små repor, därav det låga priset, men är inte på något sätt superslitet. Ser ju ovalt ut på bilden (som är från Antons gamla lägenhet om någon undrar) men är alltså klokrunt. Bollrunt.

13. Nattduksbord (eller motsvarande) från Urban Outfitters, 300 kr. 

Väldigt fiffigt bord som kan plockas ner i sina beståndsdelar (således hemsläpat från USA). Alla mått osv finns här.

14. EJ I BILD. Stryk-kit med strykbräda, strykjärn och fiffig tvättställning 200 kr (ej i bild, men ni vet ju hur ett strykjärn ser ut)

Superbra ångstrykjärn från Bosch (ett år gammalt), full-size strykbräda och ett hoppfällbart vitt ställ att hänga tvätt på.

Så här gör du om du är vill köpa något: 

Allt hämtas upp hemma hos oss tisdag den 28/1 klockan 18-21. Kan du inte då får du skicka en kompis, för det blir så himla rörigt annars om alla ska komma olika tider.

Skicka ett mail till nina.akestam@gmail.com (skriv det du är intresserad av som subject, gärna med siffra+namn). Om du är bland de tre första kommer du att få svar med adressen hem till oss . Jag svarar tre personer ifall det skulle bli avhopp, men det finns ju bara en grej av varje, så ju snabbare du är desto bättre!

Man kan betala kontant till mig när man hämtar grejerna, men Swish är ännu bättre. 

Tänk på att ta med bärhjälp om du ska ha något stort! 

De grejerna som listas tillsammans säljs i första hand tillsammans.