Lite pressklipp.

  • 1 min

Jag har varit med och pratat om boken i lite olika sammanhang på senaste tiden, så tänkte dela med mig om ni har missat.

Förra veckan var jag med i Bianca och Leones Lyckopodd! Den är en del av 1,6 och 2,6 miljoners-klubben som arbetar för kvinnors hälsa, och vi pratade om stress och jämställdhet på jobbet. Lyssna här eller i iTunes.

Igår trotsade jag spöregnet och tog mig till Radiohuset för att vara med i P4 Radio Stockholm med Kim och Mia! Det kan man lyssna på här, jag är med ungefär 3.05 in i klippet (timmar och minuter alltså, väldigt långt program det där).

 

Jag och grymma Greta på Nöjesguiden åt en förträfflig lunch i Gamla Stan för ett tag sedan och resultatet av det kan man läsa här. 

Och så var jag med i Dagens Industri förra veckan också! Finns tyvärr inte på nätet, så den som vill läsa får försöka rota fram numret från 12/5. Så här såg det i alla fall ut.

Det känns så himla märkligt det här, att prata med en massa olika människor om något som har varit en angelägenhet bara för mig och mina dator så länge. Men jag tänker att det är något man kanske bara gör en gång i livet, så det är bara att tuta och köra och skita i alla inre röster som säger ”men inte ska väl jag”. Framöver kommer jag att dyka upp i bland annat Aftonbladet, DN och Kulturnyheterna, så håll utkik ni som vill!