Lite kärlek.

  • 1 min

Den här veckan har varit kul. Kul pga jag vårterminen har börjat och det betyder att jag kommer att få vara i klassrummet på alla masterstudenter i princip varje vecka. Känns lite sjukt, men insåg igår att det år åtta år sedan jag själv satt där dom sitter. ÅTTA ÅR. Så det kanske finns ett och annat en kan lära ut ändå. Också kul pga att ni var så många som delade och kommenterade mitt inlägg om lyxproblem. Tycker alltid att det är lite läskigt att skriva när jag är arg, för man vet ju aldrig var det kan ta vägen. Alltså: kul att det åtminstone var begripligt vad jag menade den här gången. Jag har också varit i Södertälje, kokat ett nästan perfekt ägg och byggt en skohylla. Alltså får en väl vara rätt nöjd, på det stora hela.

Har inte så mycket mer att säga så det får bli lite länkkärlek i stället.

En bra post

Gustav Almestads svar på Hanne Kjöllers märkliga ledare angående förra veckans uppmärksammade våldtäktsdom. När jag läste Kjöllers text tänkte jag precis samma sak: varifrån kommer de här uppgifterna? Bra att Almestad tog sig tid att kolla upp det. Man kan för sjutton inte skriva ledare utan hänvisa till sakliga och riktiga källor.

En bra nyhet

Nu kan man förhandsbeställa Sandras roman! Jag läste första utkastet för vad som känns som en evighet sen (kanske 2011?) och det var så bra, redan då. Nu måste den alltså rimligtvis vara fantastisk. Finns på AdLibris här.

En bra låt

En bra dag

Idag