Lite grejer från andra ställen.

  • 1 min

Här kommer lite länkar till intervjuer och annat jag har gjort på senaste tiden.

– För några veckor sedan fick jag guida till Mitt Stureplan på Stureplan.se 

– I lördags var jag med och pratade om reklam, konst och påverkan i Röör i P4. Jag är med i andra timmen av programmet men kan varmt rekommendera att lyssna på hela, en massa kloka personer är med. Klicka här för att lyssna.

– Jag var med i förra veckans avsnitt av podcasten Kommuniksklubben också! Vi pratade mest om min bok och det här med att försöka komma på vad man ska ägna sig åt här i livet, men också om min forskning och att man inte dör av lite kritik. Finns att lyssna på här, eller att ladda ner som i din vanliga podcastapp.

Observera min briljanta bildidé för att Digges fräsiga brallor skulle synas i bild. 

– Och sist men inte minst blev jag intervjuad för SVT/UR och programmet En bok, en författare. 

Det blev en något förvirrad intervju eftersom det var den första jag gjorde. Dessutom ser mitt ansikte helt allergisvullet ut typ? Hur som helst, blev bitvis rätt intressant tror jag. Men det känns viktigt att påpeka att boken alltså inte alls handlar om att vara kvinna i reklambranschen (den handlar varken om ett visst kön eller en viss bransch, utan om jobbrelaterad ångest generellt), det var intervjuaren som var orimligt intresserad av just det. Klicka här för att kolla. 

Det var det för nu! De sista två grejerna handlar alltså om min bok, Meningen med hela skiten, som man kan förbeställa på Adlibris. Innan den 22/4 kan man också vara med och tävla om en flådig Richemiddag med mig!