Lite fredagsplockepinn

  • 1 min

Nu är det ju nästan helg. Igen! Den här veckan har jag bokat saker som ska göra mitt liv roligare framöver. En biljett The Jazzage Lawn PartyGovenors Island nu på söndag. Kan egentligen inte tänka mig något som är mycket bättre än människor i 20-talskläder som äter mat och dricker drinkar på en gräsmatta. Och en flygbiljett till Durango, CO. Kan vara det tuffaste namnet på en stad/flygplats någonsin. Dessutom råkar den ligga bara 2,5 timmars bilresa från Telluride där jag ska få åka skidor 6 dagar över jul.

Ett annat sätt att göra livet roligare är att fylla på sitt feministiska kunskapsförråd. Hit går jag då:

Feminist Law Professors. Blogg som drivs av ett kollektiv av just det den heter. Bokrecensioner, fakta, listor. Ibland lite tungt men alltid balanserat och intressant.

Stuff Mom Never Told You
. Podcast där Cristen och Caroline dyker ner i vitt skiljda ämnen som Did cowgirls get the boot from history? och Male birth control: are we there yet? Roligt utan att vara tramsigt, och så lär man sig saker att briljera med på middagar.

Lady Dahmer och Lisa Magnusson Vettiga och engagerade åsikter från några av Sveriges tuffaste bloggare.

Got a Girl Crush. På den här bloggen har jag hittat i princip alla andra feministiska källor. Fast ibland postar de bara en jävligt cool bildserie på Francis Bean Cobain.

Det var det. Ha en fin helg!