Ligg som en feminist

  • 1 min

Jäklar, vad killarna på den redaktionen kommer att få ligga! För det är enda anledningen till att de skrivit sådär, jag lovar.

Så skrev kommentatorn Mocke angående mitt inlägg om magasin Åre häromdagen. Jag utgår ifrån att hen menade det som något negativt. Alltså att vi som gillar när media representerar en blandad mänsklighet är lurade, för de gjorde det inte för att vara snälla utan för att få ligga. Ha! 

Nu har jag ingen aning om Magasin Åre-redaktionens sexliv eller motivationen bakom detsamma, men jag måste säga att jag håller med Mocke. Jag tror att människor som är smarta, genomtänkta och har en sund människosyn får ligga jättemycket mer än andra. Däremot har jag väldigt svårt att se det som ett problem. Det är väl alldeles strålande att såna egenskaper värderas högt, inte bara av läsare, bloggare och kollegor utan också i romantiska sammanhang.

Så med det sagt önskar jag att många fler tog tillfället i akt och praktiserade feminism och jämställdhet, för att det är större chans att få ligga med en människa man respekterar, eller av valfri annan anledning.

Leve kärleken!