Kaffe, bulle och Liljelinjen

  • 1 min

Mitt favoritmedia är bok. Men på en stark andraplats, både att lyssna på och att medverka i, är pod. Därför blev jag så himla glad när MP:s språkrör Gustav Fridolin hörde av sig för några veckor sen och frågade om jag ville prata om min bok, och arbetslivet överlag, i hans toppenpodd Kaffe och Bulle.

Resultatet kom förra veckan och jag är så himla glad. Dels för att Gustav har uppfattat boken precis som jag önskar att den ska uppfattas, men också för att det precis så här jag önskar att boken ska funka: som en igångsättare av andra tankar och diskussioner. Vi pratar om glädjefylld utbrändhet, 90-talskriser, jobb-som-present, nationalekonomiska farbröder och lanserar begreppet Liljelinjen. Ganska mycket trams och garv på en botten av allvar. Som själva LIVET, liksom.

Podden finns att lyssna på här eller på alla vanliga podställen (iTunes, appar osv).

 Och just det, på fredag är sista dagen att få boken signerad om man förbeställer via Bokus! Sen är det vanlig, tråkig osignering som gäller. Klicka här för att inte missa mina värdefulla kråkfötter.

Sorry! Hade fått lite fel info, dessvärre är kvoten för signerade böcker redan slut. Men det går fortfarande bra att förbeställa via Bokus eller AdLibris och få boken signerad genom att komma förbi någon av mina öppna signeringar (exempelvis i Göteborg nu i veckan, mer info kommer).