insta och tävling!

  • 1 min

På senaste tiden är det jättemånga som har postat bilder under taggen #meningenmedhelaskiten på instagram. Jag tycker att det är så himla kul att se vilka ni är som läser, och var ni är och vad ni gör. Dessutom tror jag verkligen att det gör stor skillnad, att ni som har läst boken och gillat den berättar det för andra. För även om jag hoppas att boken kan göra skillnad för läsaren direkt, så tror jag att effekten är ännu större när man kan prata med andra om den. Inte minst sina chefer, kollegor och andra man jobbar med.

Därför skulle jag vilja ge en liten present till er som hjälper till att sprida gospeln: bland dem som instagrammar en bild på boken och några rader om varför ni gillar den (eller inte gillar, för den delen) innan den 13/6 kommer jag att lotta ut några bokpaket med mina favoritböcker. Kan ju vara bra att ha inför sommaren, tänker jag. Det viktiga är att man taggar den med #meningenmedhelaskiten och dessutom gärna pingar mig, @ninaakestam, så att jag inte missar nåt. Ni som redan har gjort det är så klart också med i utlottningen! Du som inte har boken än kan köpa den i valfri bokaffär eller på Bokus eller Adlibris.

Dessutom kommer här ett meddelande från Bokus, som kör en tävling just nu:

Just nu kan du vinna personlig coachning av forskaren, föreläsaren och författaren Nina Åkestam. Coachningen sker via mejl där du formulerar frågor du brottas med gällande jobb, plugg och karriär, och Åkestam svarar. Allt du behöver göra för att tävla är att svara på dessa två frågor:

A) Vid vilken högskola är Nina Åkestam verksam? B) Motivera varför just du behöver arbetslivscoaching!

Skicka svaren till tavling@bokus.com senast den 13 juni 2014

Kan kanske vara intressant för dem av er som står inför nya utmaningar med jobb/plugg i höst?

Med det sagt hoppas jag att ni får en helt strålande nationaldagshelg, så hörs vi nästa vecka!