I min hjärna just nu:

  • 1 min

Frozen Margarita en lördagseftermiddag på Sweet&Vicious, filmen Norwegian Wood, söndagsbad med Allan Walse, en fin hylla inne i Dr Martens-butiken 

Uppdatering: jag tror att jag vet varför jag inte kommer på något att skriva om. Jag har drabbats av sommarytlighet! Vid närmare eftertanke händer det varje år. Någon gång i början av juni bara orkar jag inte tänka mer. Jag vill bara äta god mat, hänga med vänner, göra spellistor, kolla på tv-serier, läsa skönlitteratur, köpa metallicfärgade och/eller insane-mönstrade kläder och typ pyssla med blommor. Allt detta utan någon som helst politisk eller ens privat agenda. Min hjärna orkar inte jobba mer avancerat än typ: bra låt. fin skjorta. god sallad. Jag har massvis av inspiration men det rör inget av det jag i vanliga fall sysslar med.

Kan ej bestämma mig för om detta är ett problem eller kanske något helt nödvändigt för att orka göra vad man gör de andra åtta månaderna om året. Det betyder inte att man inte bryr sig. Bara att man inte orkar driva på. Inte just nu.

Tror att jag kokar en kronärtskocka på det.