Hej

  • 1 min

När man flyttar kan det ju vara en bra idé att presentera sig för eventuella nya bekantskaper. Och även om jag verkligen gillar de läsare som jag har haft tidigare, så hoppas jag att den här flytten gör att jag hittar några nya också. Dags för mig att säga hej, alltså.

Not Another Planning Blog har funnits i snart fem år. Jag startade den när jag fortfarande pluggade. På den tiden fanns det en massa bra reklambloggar, oftast drivna av planners, som jag lusläste för att lära mig så mycket som möjligt om mitt blivande yrke. När jag ville testa att blogga själv var det därför ingen idé att försöka göra det de andra bloggarna gjorde. De var ju redan bra. Så jag bestämde mig för att skriva om reklam men lägga till det enda jag egentligen hade som var annorlunda: mig själv.

Jag heter Nina och jobbar som kreatör på reklambyrån KBS+P i New York. Innan det var jag nästan fyra år på Garbergs i Stockholm. När jag inte jobbar händer det att jag föreläser eller skriver krönikor eller dricker vin med roliga människor. Jag har en familj där nästan alla jobbar med reklam som jag saknar hemskt mycket nu när jag har flyttat.

Not Another Planning Blog är mina åsikter om kommunikation, varumärken, reklambranschen och att bo i världens bästa men konstigaste stad. Det är också en helt ojämn blandning av Spotifylistor, Youtubefilmer där djur gör konstiga saker och hyllningar av alla jag gillar. Jag är inbiten feminist och hatare av folk som pratar om ”the future of advertising”. Ungefär så.

Kul att du har hittat hit! Välkommen.