hej igen.

  • 1 min

Dåååååå säger vi välkomna till 2014! Det känns som att det har pågått i flera månader redan. Som ni vet så har jag tillbringat nästan hela julen med boken. Det är ett jäkla pyssel att få till så mycket text, få det att hänga ihop, ha all fakta på rätt ställe, och samtidigt försöka övertyga läsaren om att jag som skriver faktiskt har något att komma med här. Jag tänkte pytsa ut lite små smakprov till er den kommande tiden, så får ni kolla om ni tror att det kan bli nåt.

Utöver det har jag (vi) flyttat in i vår nya lägenhet. Det är jättefint. Om man gillar byggdamm och flyttkartonger och att flytta omkring IKEA-hyllor i skåpen dagarna i ända. Alltså har jag inte hunnit fundera så mycket på vad jag tror/hoppas/vill att 2014 ska bli. Kanske är det symptomatiskt. Dem jag pratade med på nyårsafton om den saken sa mest nåt i stil med att de hoppades på ”lung och ro” eller ”att alla ska vara friska”. Kanske handlar det om ålder. Kanske är det inte bara jag som kändes att 2013 sög upp en i luften och tumlade runt en på centrifugens högsta varvtal.

Men OM jag ska säga något om 2014 så är det väl det här. Jag hoppas att:

– vi lyckas packa upp alla flyttkartonger.

– boken blir klar, utgiven och helst säljer i mer än 20 exemplar.

– undervisa på masterprogrammet på Handels nästan varje vecka under vårterminen inte helt tar kål på mig.

–  dom som har sagt att dom ska gifta sig faktiskt gör det. Kul med bröllop, ju.

– det blir regeringsskifte i september och att MP blir tredje största parti, inte SD. (självklart vill jag helst att MP ska blir det allra största partiet och SD får 0,00%)

– Att ett nytt festligt uppdrag jag har skrivit på för blir precis så festligt som jag hoppas. Återkommer om det snart.

– Att det utöver detta händer så lite som möjligt.

Vi säger så, till att börja med.