Hej från Åre.

  • 1 min

Ja. Jag har ju då tagit lite förlängt påsklov i år pga för lång tid i USA innan med 2 himla veckors semester per år. Så jag försöker ta igen lite frisk luft och sömn och sånt där skönt jobba-hemifrån-liv men problemet är att man blir så himla dum i huvudet av att vara här. Det enda jag tänker på är snö, stålkanter och öl. Igår la jag tre timmar på att leta efter en tunn dunjacka. Så hur sjutton ska man ha tid att blogga då? Just det. Här är lite bilder i alla fall.

Det har inte snöat på ett tag men snön är fortfarande kall så det är inte skittråkigt utanför pisten. HURRA!

Filippa och Kalle innan vi ska köra Red Bull Home Run (500 personer startar samtidigt på Åreskutans topp och först ner till after skin vinner). Kalle kom på plats 32 totalt (!!!). Jag kom på plats 31 av tjejerna. Filippa kom på den platsen som får åka helikopter till Östersunds sjukhus med hjärnskakning och bruten axel 🙁

Man såg cirka ingenting i starten men jag var glad ändå. 

Och när vi kom i mål hade Bill, Filip, Kitty, Tove, Karre m.fl. värmt upp after skin åt oss i ungefär tre timmar. Dom var på jättebra humör så där som man brukar bli efter åtta öl. 

Det närmsta ni någonsin kommer att komma en Dagens Outfit-bild på mig men jag ÄLSKAR all min utrustning just nu och det är så himla ovanligt. Jacka och brallor: Helly Hansen. Skidor: Atomic Century.  Pjäxor: Technica Crush. Stavar: Gipron Sherpa (bästa köpet någonsin är teleskopstavar. Just saying). Handskar: Hestra. Goggles: Smith. Åk: Baksidan.