Här bor jag

  • 1 min

Nu med nya designen på resume.se kan det vara lite svårt att hitta dit man ska, innan man har vant sig. Min blogg som förut låg på förstasidan ligger numer under fliken Bloggar i toppmenyn. Man klickar där, och sen klickar man på Nina Åkestam så hamnar man här. Jag snurrar också runt i övre högra hörnet som man kan se på den här bilden.

Man kan också ta sig direkt hit genom att lägga till bloggadressen som bokmärke till exempel. Eller komma ihåg den i huvudet, om man nu föredrar det. I så fall är det den här adressen: http://blogg.resume.se/nina-akestam/

Om man som jag föredrar att läsa bloggar i en RSS-läsare är det här adressen som gäller: http://blogg.resume.se/nina-akestam/feed/

Jag kan inte nog säga hur bra RSS-läsare är. Jag kan verkligen inte leva utan det. En RSS-läsare är en sajt där alla ens favoritbloggar samlas. Man väljer själv vilka bloggar och sajter man vill lägga till, och sen kan man läsa alla inlägg på ett och samma ställe. Man ser också när de blir uppdaterade, så man slipper klicka runt i onödan. När folk säger jag läser faktiskt inte bloggar tänker jag alltid 1. stackars dig, vad du missar mycket och 2. det är bara för att du inte har upptäckt Google Reader.

Så här ser min Google Reader ut:

Skaffa din egen här.

Om du redan använder g-mail är det samma konto, man lägger bara till en funktion.

Om man föredrar Bloglovin hittar man mig här: http://www.bloglovin.com/blog/3155537/nina-akestam# Just nu ser statistiken lite deppig ut (1 follower och 0 inlägg) men det är bara för att adressen är ny. Hoppas jag.

Follow my blog with Bloglovin

Det var allt för nu tror jag. Vidarebefordra gärna infon till borttappade läsare om ni känner till sådana.