Ett bokrave.

  • 2 min

I torsdags förra veckan var det ju releasefest för boken! Jag var så upptagen med att kramas och prata och signera böcker att jag inte hann ta några bilder, men vi kan se lite hur det såg ut ur andra människors kameror. Bilderna kommer från Sandra, Elsa och Volante. (hoppas att det är ok att jag lånar!)

Jag och Alexandra ägnade hela eftermiddagen åt pynt och fix i Tranans källare. När vi var klara med alla ballonger, snören och glowsticks insåg vi att vi inte hade skapat en bokrelease, utan ett bokrave. Jag var i alla fall mest nöjd med att vi hittade snören som matchade ballongerna som matchade min skjorta som matchade boken.

En ballong som fick det sista heliumet och inte riktigt orkade lyfta fick hälsa gästerna välkomna.

Nere i mörkret där det fanns böcker i stora lass.

Alla som handlade fick glowsticks, som Rebecka här.

Sandra och Magnus hade med sig blommor <3

Blev tvungen att gå upp i ljuset ibland för att inte glömma att det trots allt var vår.

Dubbelpuss av bästisen och brorsan.

Elsa kom förbi och plockade upp ett ex.

Miniliten del av gänget: Magnus, Alexandra, Ulrika, jag, Niclas, Kalle, Elsa och Sofia. Sandra står bakom kameran.

Tillbaka i källaren var det så himla ösigt ett tag. Här är Natalie och Julie som pluggar marknadsföringsmastern på Handels och alltså har mig som lärare några dagar i veckan. Några av er har undrat var jag undervisar och hur man gör för att plugga där, kolla på den här länken för info!

Isabelle och Eric, några av mina favoritmänniskor som stannade enda till slutet.

Och här är jag med hela Volante-gänget: Tobias, Simon, Ebba och Olle. Så himla bra förlag alltså, har verkligen älskat att jobba med dem.

Sen var vi några som satt kvar till stängning och drack vin och pratade om oviktiga saker. Så himla bra kväll! Tusen tack till alla er som var där. Och ni som inte var det kan passa på att köpa den till PANGpris på Adlibris just nu. E-boken kostar bara 119 kronor. Klicka här för att kolla in det erbjudandet.