En smula trött

  • 1 min

Älskar ju internet, det gör jag verkligen. Men den senaste veckan har jag blivit lite trött. Lite trött på att försöka förklara saker för människor som inte vill förstå. Lite trött på att någon säger att mina argument är ”lövtunna” eller att jag är en ”hycklare” utan att ge en enda förklaring till hur de har kommit till denna slutsats. Och framför allt, ganska så mycket trött på att de här personerna förolämpar mig, min familj och mina vänner genom att kalla alla som jobbar med reklam för parasiter, blogsugare och annat larv.

Det intressanta är att jag tror att de flesta av de här människorna tycker att de kommer från något slags politiskt vänsterhåll. Hållet där man försöker se strukturer, inte individer. Ändå är de så snabba på att döma en person, eller ett enskilt yrke, som med deras begränsade kunskap inte lever upp till de standarder de själva har satt. Får inte riktigt ihop det.

Aja. Man kan hålla på och försöka förklara och försvara i en evighet, men ibland är det augusti och man är ledig och man kanske helt enkelt vill tillbringa tid med folk som vill ha en diskussion snarare än folk som vill berätta för en att man är dum i huvudet för att man inte tycker som de. Checkar därför ut från internet några dagar. Ingen fara på taket, behöver bara en liten paus eftersom jag skriver så himla dåligt när jag är irriterad.

Tidsinställer lite inlägg, men vill ni ha kontakt med mig får det vänta till nästa vecka nån gång.