Det viktigaste du kan göra idag.

  • 1 min

Alltså herregud vad mycket det kan vara att stå i när man har varit borta några dagar. Tänkte att ni skulle få en liten analys av min helt bisarra helg, men det får bli i morgon istället.

Först och främst: Tusen tack för fina ord och mail angående mina två förra inlägg. Det är jäkligt svårt att skriva om stora och komplicerade saker, framför allt när man inte direkt har någon lösning. Så att ni gillar när jag försöker gör mig otroligt glad!

Sen och ungefär lika främst: Om du på något sätt jobbar med reklam, marknadsföring, media eller liknande, måste måste måste du kolla på det här föredraget, som Sandra bloggade himla bra om häromdagen. Det handlar om hur människor framställs i media och reklam. Det handlar om vad det gör med oss. Och hur det inte är ett litet problem som handlar om att sälja mer eller mindre. Och så är det roligt. Jag lovar.

Kan inte alla ni som på något sätt i ledande position på ett företag bestämma att ni kollar på det här tillsammans med era kollegor och sen diskuterar lite? Tar mindre än en timme. Så mycket enklare och billigare än att ta in en ”inspirerande” koneferenssnack-människa.

Killing us softly 4 (2010)

http://youtu.be/1ujySz-_NFQ

http://youtu.be/E4-1xCf3I7U