Bloppis!

  • 1 min

ALLT ÄR TYVÄRR PAXAT/SÅLT NU. FICK JÄ-HÄ-TTEMÅNGA SVAR SÅ KOMMER TYVÄRR INTE KUNNA SVARA ALLA MEN OM NI INTE HAR FÅTT ETT MAIL NU SÅ VAR NI TYVÄRR INTE FÖRST 🙁

På fredag lämnar jag min så väldigt omtyckta lägenhet på Skånegatan. Ni som följer mig på Instagram vet att jag och Anton köpte lägenhet tillsammans för ett par månader sen, och nu är det alltså dags att flytta. Eftersom två möblemang ska bli ett måste jag göra mig av med en del prylar. Således blir det en liten bloppis.

Om du är intresserad av något är det bara att maila nina.akestam@gmail.com. Upphämtning måste ske torsdag kväll eller fredag morgon, för sen går som sagt lasset.

Det som finns:

Jättestor garderob: 0 kr. 

En gigantisk vit IKEA-garderob (250 x 80 cm) som är i helt okej skick men har varit med ett tag. Har trådbackar, lådor, hyllor, rubbet. OBS att man behöver vara minst två, kanske tre, starka människor för att få ner den för trapporna.

Säng IKEA Svaneholm 140 cm: 0 kr. 

Helt okej säng i helt okej skick. Alltså ej sprillans men inte heller jättegammal. Med extra höga ben (30 cm) för att få in lådor under.

Två stycken byråer, IKEA Malm gråturkos. 250 kr st eller 400 för båda.

Behöver väl ingen närmare förklaring. Kanske världens bästa byrå. Jag har haft mina bredvid varandra som sideboard. Mindre än ett år gamla, inga repor, och du slipper montera ihop skiten. De är astunga men går in i hissen.

IKEA Balkongmöbler, bord och två stolar: 0 kr. 

Små och smidiga. Bordet är 60×60 cm. Behöver målas (därav 0 kr) men är hela.

TV Samsung 26-tums LCD: 0 kr. 

Behöver nog ingen bild pga ser ut som alla andra platt-tv. Och den står på vinden och orkar inte härja upp dit med kameran. Den är ganska gammal men funkar hur bra som helst.

Sådär, bara att maila om ni vill ha nåt! Den som vill ha flera saker får förtur för enkelhets skull.