Året Feministiska Almedalstal + en intervju

  • 1 min

Den 1 juli är det premiär för mig i Almedalen. Då är jag inbjuden av Maktsalongen för att hålla Årets Feministiska Almedalstal. Inbjudan:

VÄLKOMMEN PÅ MINGEL MED MAKTSALONGEN 

Vi tror på starka nätverk och broar mellan kvinnor med makt. Därför bjuder vi in dig och andra kvinnor* från näringslivet, civilsamhället och politiken till Maktsalongens årliga almedalsmingel.

      Vi bjuder på sju sorters kakor, god dryck, ljuv musik och ger er för andra året i rad Årets Feministiska Almedalstal. Det saknas visioner för den svenska jämställdhetspolitiken som sträcker sig bortom kvotering och delad föräldraförsäkring. Därför tar vi saken i egna händer och presenterar stolt årets talare; Nina Åkestam. 

TID & PLATS 

Måndag 1 Juli, 20.00-21.30.Talet börjar 20.30. 

TCO-parken, Strandgatan 1, Visby.

* Endast kvinnor är inbjudna till detta mingel. Med kvinnor menar vi personer som själva identifierar sig som och/eller av andra identifieras som kvinnor.

Och osa kan man göra här. 

Är rätt så himla nervös men det ska nog gå bra. Hoppas att vi ses där!

Och så har jag blivit intervjuad av AllBright! Vi pratar om det jag brukar prata om: forskning, objektifiering, och varför näringslivet är så himla mycket viktigare än någon (utom Anders Borg) egentligen vill låtsas om. Intervjun finns här.