Amöbarecension!

  • 1 min

Okej, sist på bollen hära, men jag vet att jag har lite annan läsekrets än många av de andra bloggar som redan har tagit upp faktumet att Isabella Löwengrip (Blondinbella) har varit på semester och lagt upp några bilder av sig själv på en strand. Så jag skriver ändå.

Isabella har alltså gjort ovanstående, vilket har genererat över 1200 kommentarer som i stora drag kan delas in i dem som säger Usch vad tjock och ohälsosam du ser ut! och de som säger Härligt med en tjej som trivs i sin kropp! Du är supersnygg!

Jag tycker båda kommentarerna är lika jävla värdelösa. Det är helt oacceptabelt att man kommenterar en människas utseende när hen inte har bett om det. Isabellas inlägg handlade inte om hur hon ser ut i bikini. Att ändå varenda kommentar adresserar det visar bara hur himla hopplöst det är att ha en kvinnokropp, vilket dessvärre hälften av alla människor har. Det spelar egentligen ingen roll om folk säger att den är snygg eller ful eller vad tusan som helst, människan reduceras fortfarande till en himla amöba som omgivningen ska recensera. Och sen ska man gå runt och vara glad över att nån jeppe tycker att man är en fyrakommafempoängare?

Lägg av, bara. Punkt.