Alla mina hjärtan

  • 1 min

Jag har haft en skitjobbig vecka. Det märks nog inte här, snarare kanske det verkar tvärtom. Jag precis fått lära mig att min personlighetstyp gör precis så: när man känner sig ledsen aktiverar man sig som en himla galning, framför allt i sina VIKTIGA FRÅGOR, för att lindra ångesten. Allafall. Det har varit några crappy dagar men jag är ändå helt fascinerad över hur otroligt många fantastiska människor jag har i mitt liv. Jag måste på allvar vara the 1 percent när det kommer till att slippa känna sig ensam. Vet inte om jag tycker att jag förtjänar det, har nog mest haft en himla tur i att snubbla över människor som verkligen bryr sig.

Så tack. Tack ni läsare som fyller min mailkorg med fina fina mail som jag alltför sällan hinner svara på. Tack ni säkert 20 personer som jag vet svarar om jag ringer mitt i natten. Tack ni som orkade med mig den här helgen, som kramade mig och fyllde på mitt vinglas och gav mig frukost och satt på köksgolvet och andades in heliumballonger fast ni säkert hellre ville vara på dansgolvet.

Vet inte hur jag skulle få ihop livet utan er. Så även fast det är ett kommersiellt jippo blablabla: Glad alla hjärtans dag!

Bilderna är stulna från precis hela internet, mest av dem som själva medverkar och är på inget vis en rangordnad eller heltäckande lista. Fatta lylligt. Och geniet på den sista bilden fyller dessutom 30 år idag. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FILIPPA!