Viktig info till allmänheten

Jo. På senaste tiden har jag fått väldigt mycket förfrågningar om att komma och föreläsa för olika skolor, föreningar och företag. Det är så klart jättekul och jag gör det gärna så ofta och mycket jag hinner. Problemet är bara att jag hinner betydligt mindre eftersom jag måste tillbringa så mycket tid med att svara på mail och rådda tider och så vidare. Därför skulle jag vilja be att ni som är intresserade av att anlita mig som föreläsare istället hör av er till min agent Simon Brouwers. Han är en fena på att organisera och fixa och det blir lättare för alla. Det gäller också paneldebatter, juryarbeten och intervjuer av alla de slag. Maila simon@volante.se så löser det sig. Mailar ni mig kommer det i värsta fall bli bortglömt, och i bästa fall vidarebefordras direkt till Simon.

Och inte för att vara sån, men om ni tvivlar på att det här är bästa lösningen kan ni ju kolla in det här stallet av folk som Volante också representerar. Trodde väl aldrig att jag skulle hamna i samma skärmdump som Malcolm Gladwell och Max Tegmark.

Med det får vi väl säga glad fredag! Jag tänkte tillbringa helgen i mitt livs number nästan heliga triangel: Bauhaus, IKEA och tippen i Sätra. Hörs på måndag!

  • clara

    Hej Nina,

    jag tycker att du verkar vara en av dom absolut vettigaste här på internet, extremt välformulerad, korrekt och lättförståelig och just därför har jag en fråga till dig. Inför nästa val har jag jättesvårt att välja parti, jag har alltid röstat rött men i senaste valet kände jag att jag ville rösta på F! – gjorde det i kommun och landsting men vågade inte, som många andra, rösta fullt ut. Men i år känns det mer och mer så som att jag vill se F! i riksdagen – min fråga är alltså varför röstar inte du på F!? Vad gör att miljöpartiet lockar mer för dig? Och vad säger du – kommer min röst på F! göra så att fler sverigedemokrater kommer in i riksdagen? Ha en fin helg/kram.