Tebax.

När jag skriver det här sitter jag hemma hos mig själv. Himlen är grå, jag har tre jobbiga väskor att packa upp, har knappt sovit på två dygn och har typ aldrig varit gladare. Igår morse vaknade jag till ett mail från fantastiske Danne på Euro Business Travel som hade lyckats få in mig på ett plan till Düsseldorf samma eftermiddag. Bara att hajka ut till Newark och slåss med tusen andra desperata personer men till slut så. Kan fortfarande inte riktigt tro att det är sant att jag är tillbaka, och nu tycker ni säkert att jag överdriver men de senaste dagarna har varit förjävliga. Av en massa anledningar. Men, som sagt, nu är det över.

Orkar inte tänka så mycket mer just nu, nästa vecka blir det nya tag.

Ha en superfin

 • Bea

  Välkommen hem igen! Och tack för en bra och läsvärd blogg!

 • Chelsea Girl

  Ja välkommen hem till Svedala. Håller även med föregående talare, tack för en klok och insiktsfull blogg.

  Trevlig helg. Nu äre fredag och man är sååå värd fredagsvinet!

  Ha’re!

 • Dan Blomberg

  Ja Nina, stort tack, cred kan man inte få för mycket av. Men som vi tyvärr ger för lite av. Kul att jag kunde hjälpa dig hem några dagar tidigare. Men hur var det nu ? I New York. Spridda kommentarer skvallrar om den fina sammanhållningen efter 9/11 samtidigt som butiken på hörnan tar US 10 för en flaska vatten…

 • Jakob B

  Surt läge i stan onekligen. Hoppas du får vila ut lite på hemmaplan. På UWS var det (och är det) rätt ok. Allt söder om 34 är fortfarande borta, men kommer förhoppningsvis igång snart. Till helgen 40’000 pers som ska ut till ödelagda Staten Island och springa maraton, och ha någonstans att bo i stan. Lycka till med det då.

  Ha det gott

 • Agnes