Start på rant:

Svar till människor som ibland frågar mig om jag stavar fel i mina inlägg med flit: det vore supersuperkonstigt att göra så. Självklart är det inte med flit. Jag skriver något nästan varje dag och har ingen redaktör eller korrläsare, så ibland stavar jag fel. Det beror 9 gånger av 10 på att jag har tryckt på fel tangent. Det är självklart inte bra och det vore bättre att aldrig stava fel, men det är som det här. Jag tycker att det är toppen att bli uppmärksammad på sådana fel och då rättar jag alltid till dem, men passiv-agressiva kommentarer av den där typen är så himla tröttsamma. Slut på rant för den här gången.

 • LV

  Sjukt lätt hänt att man trycker fel, men måste bara säga att jag läste den kommentaren.. tyckte inte alls att den var passiv aggresiv. Kände mer att den var försiktig med en liten nypa humor. Men det är ju svårt att läsa känslor i texter så man vet ju aldrig. Det är väl därför emojis finns :)

 • Carolina

  Precis! Skriver mycket varje dag och brukar alltid läsa igenom innan jag postar/skickar, men missar ändå massa stavfel. Svårt att upptäcka dem i sina egna texter!

  Kul att det blev ‘det är som det här’ i den här texten! 😉

 • Alice

  Jag läste också den kommentaren och upplevde ingen illvilja. Snarare hade du väl skrivit nåt om besserwissrar eller hur? Så kommentaren var mer en pass till att se ifall du infört en så kallad “blink-smajly” till oss läsare.

 • clara

  oj detta kanske var till mig, bl.a. i några inlägg under. var absolut inte menat som passivt aggressivt, trodde enbart att du var skojig i inlägget och skulle driva tillbaka med dig själv. förlåt om jag åsamkat upprördhet hos dig, inte överhuvudtaget min mening :).