Sluta cirkeln

I januari när vintern var som mörkast möttes jag och Emma upp på Garbergs kontor vid Slussen för att ta lite nya pressbilder. De ska i första hand användas nu när boken kommer ut och eftersom den utspelar sig så mycket på Garbergs tyckte jag att det kändes fint att vara där. Sluta cirkeln, liksom. Plus att det är kanske mitt favoritkontor i hela världen. Allafall. Så här blev det.

Jag är en sympatisk och professionell människa-bilden

Här sitter jag och jobbar som en helt vanlig människa-bilden. 

En har ju rest en del-bilden

En har ju läst en del-bilden

Enligt Anton är det här något som definierar mig mycket. Swatch-klocka och bling. 

Vem fan vare som kasta? 

Bilderna får man använda lite som man har lust (i samband med intervjuer och så exempelvis) men ge credd till Emma Svensson/Rockfoto i så fall. Hon är så grym på att få fram personen i bilden, kan verkligen tipsa om att boka henne för såna här saker och annat. Maila till Volante (mitt förlag) för att få högupplösta versioner!

och inte för att vara nån himla modeblogg men har redan fått frågan några gånger så ändå: jackan är från Acne (höst 2012), jeansen också från Acne (höst 2013), vanlig jäkla tisha från American Apparel, skorna är Louboutin, klockan som sagt Swatch, ringar från &otherstories och armband från nåt litet märke som finns på Aplace. Allt utom klockan och ringarna har jag fått i present. Är omgiven av människor med så HIMLA bra smak. 

Nu är det fredag, våren är tillbaka, och jag har cirka världens roligaste helg framför mig med en massa fir och liknande. Ut och spring med er!

 • Jeanette

  Hello!

  Snygga bilder, på fin tjej. Du, nu e jag lite jobbig. Men AA och deras reklam & hur de framställer kvinnor är ju inte de bästa, tror vi är överens om det. Ska vi inte bojkotta deras kläder då?! Jag har en shit-list på bolag/filmregissörer jag inte vill stötta genom att använda/se deras grejer pga deras sätt att framställa kvinnor eller tvivelaktigt beteende. Min mor bojkottar tom vissa länder, Schweiz bl.a. pga kvinnor fick rösträtt där mkt sent, haha.

  Hur tänker du kring det?

  Hälsningar

  Jeanette

  • Nina Åkestam

   Inte alls jobbig! Jag har skrivit massor om min syn på AA och jag gillar inte alls deras reklam, MEN jag gillar deras produkter och hur de produceras (till skillnad från många andra av kedjorna). Jag vill ha de ska sluta med reklamen med fortsätta med tishorna, så då köper jag tishorna och kritiserar reklamen. Så tänker jag i alla fall!

  • Lovisa

   Jag håller med bojkottningen! annars kommer de ju forstätta med reklamen för den funkar så bra! Skrev t.om till ett annat företag jag älskar att be de bojkotta dem, för de använde sina tryck på deras tishor….

   nu blir det mkt kommentarer från mig haha! *sorry för spam*

 • Veronika

  Toppenfina bilder.

  Kan inte du skriva ett inlägg om J-Lo’s nya video?? Hade varit jätteintressant att höra vad du tycker.

  Tack för en bra blogg. /Veronika

  • Lovisa

   ohohoh! har också tänkt kommentera detta! vill också veta vad du tycker!

  • Nina Åkestam

   Absolut!

 • Lovisa

  Fina bilder! vad avis jag blir, vill också va så snygg å smart! hoppas du får en fin helg! :)

 • Vicky

  snyggt, snyggt, snyggt. kläderna, bilderna, du. herre.

 • jasmin

  underbara bilder!