Releasepartay

Uppdatering: PHU och tusen tack för alla fina mail och kommentarer. Det var superdupersvårt att välja, ni är ju strålande allihop och jag vill träffas och kramas med alla. Vinnarna är nu kontaktade via mail och alla er andra hoppas jag träffa någon annan gång, återkommer så fort jag vet något om andra signeringar eller så!

På torsdag den 15/5 är det releasefest för Meningen Med Hela Skiten i Stockholm. Jag ser så himla mycket fram emot att få fira med kollegor, kompisar och annat bra folk. Och så tänkte jag att det vore ju himla fint om några av ni läsare ville komma också? Vi har inte världens största lokal så jag kan tyvärr inte bjuda alla, men jag tänkte att i alla fall fem av er kan få komma och ta med en kompis var. Då får man så klart träffa mig och en massa andra kul människor, dricka vinet och ölen, lyssna på författarsamtal och självklart köpa boken signerad om man inte redan har gjort det.

Om det låter som något du kan och vill: skriv några rader och varför du vill komma som en kommentar till det här inlägget, eller maila mig på nina.akestam(at)gmail.com. Glöm inte att ge mig din mailadress så att jag kan svara dig. Senast på måndag 12/5 meddelar jag dem som får inbjudningarna!

 • Robin

  Jag skulle jättegärna vilja komma! Jag har läst din blogg jag vet inte hur många år, och den har väckt så många tankar om kommunikation, människor och feminism och andra saker också såklart. Det vore kul att få gratta dig in person, så att säga, för att du äntligen finns i bokform.

 • Jennie

  Det skulle vara superkul att få komma ur den anledningen att jag är relativt nyexaminerad och precis gett mig ut i den här medievärlden. Din blogg har verkligen hjälpt mig strukturera upp, förstå branschen bättre och helt enkelt lärt mig massor. Jag skulle definitivt tagit med min kompis Christina som också är ny i branschen för att få insupa lite inspiration på plats och få vara med om din coola release! Supergrattis!

 • Moa

  Hej Nina! Jag har läst din blogg i några år och det ska bli så roligt att äntligen få läsa din bok. Jag har även tänkt köpa boken till en av de viktigaste personer i mitt liv. Nämligen min bästa vän tillika min syster. Jag fick nyligen veta att hon har gått till studenthälsan där dem sa till henne att hon inte var långt ifrån en utmattningsdepression. Jag tror en bok full med dina fina och kloka ord kan ge henne ett verktyg för att börja reflektera över sin egna livssituation. Givetvis skulle jag ta med min syster om jag fick möjlighet att komma på bokfesten. Tack för en fin blogg!

 • Lara

  Grattis för boksläppet, Nina! Sedan lite mer än ett år tillbaka har jag entusiastiskt följt din blogg. Du har under denna tid lärt mig mycket om allt ifrån feminism och reklam till utbrändhet. Jag är glad att jag upptäckte din blogg för att du på ett tydligt sätt förklarar saker som annars kan framstå som komplicerade. Men även för att du genom dina vettiga texter ger mig någon slags styrka, och inspirerar mig till att stå emot jobbiga klasskamrater som inte förstår att det inte är jämställt ännu. Förhoppningsvis får jag möjligheten att ge tillbaka lite av denna styrka och fira din bokfest!

 • Anna

  Kommer du till Malmö?

 • Sanna

  Jag skulle vilja komma dels för att tacka dig för all inspiration och även för att inspireras i mitt egna bokskrivande, som någon gång SKA bli verklighet.