Podpremiär!

En dröm har gått i uppfyllelse! För ett par veckor sedan träffades jag och Lina Areblad på mitt kontor, och nu kan man lyssna på resultatet i tredje avsnittet av internetworlds Lina Möter. Vi pratar om att jobba för lite och för mycket, om drömmar och om renar. Bland annat. För att lyssna kan man antingen klicka här, eller så tar man sin iPhone och öppnar den lila appen som heter podcasts (finns förinstallerad om man har ett uppdaterat operativsystem), går till Affär och söker på Lina Möter så hittar man avsnittet där också.

Vågade först inte lyssna själv (jobbigt att höra sin egen röst!) men till slut vågade jag och tycker att det låter ganska bra. Eller som Eric (=en av de personer i världen som har känt mig längst) just messade mig: Låter som vanligt. Haha. Det är en bra grej. 

 • Nadine

  Utrolig fin podcast! Drakk te og tittet ut av vinduet mens jeg hørte på. Har tenkt ofte at du hadde vært en fantastisk lærer. Drømmen hadde vært å få deg som foreleser på skolen. Kom til Norges Kreative Fagskole i Oslo! Vi trenger Nina-input sårt. Det var veldig befriende å høre at du også mener at å jobbe effektivt, men lite er best. Vi har diskutert det mye innad i gruppen vår på grafisk design, og det er gøy at du som har gjort så mye bra kan bekrefte at det funker. Håper på flere podcasts i fremtiden, det var veldig spennende å høre på.

 • Agnes

  Så bra!!!!!!! Du är så himla klok! <3

 • Emma

  Så himla bra som alltid Nina.

 • Linnea

  Ja Nina, fler podcasts! Det var så himla trevligt sällskap på promenaden hem från skolan!

 • Emma K

  Så bra, och många “aha-upplevelser”!