Phu.

Jag har rest och flängt runt väldigt mycket den här våren. Från slutet av mars tills nu har jag varit i Sverige tre gånger och Tokyo en gång. Haft en massa besök. Tack och lov haft ganska lugnt på jobbet. Men ändå, sjutton vad det sliter även fast det man gör är roligt hela tiden.

Men nu är det över. Jag har landat hemma och ska ingenstans på många månader. Golvet är dammsuget. Kläderna är hyfsat rena och somliga till och med strukna. Kylskåpet är fyllt och jag börjar snegla på böckerna som ligger bredvid sängen. Och fast jag som resultat av det här himla flängandet har dragit på mig en rejäl förkylning kan jag tänka tanken på vin. Vin och vänner på närmsta tak.

Hej sommaren 2012. Kul att träffas!

 • Gullvi

  Hej, berätta om Tokyo och visa lite bilder, kram

  • Nina Åkestam

   Det kommer innan veckan ar slut! kram

 • PeterS

  Jag jobbar själv i USA, men på andra sidan. Min erfarenhet här är att folk har runt 15 dagar semester per år. Det är klurigt att få till mer än ett julbesök hemma i Sverige. Är det annorlunda i New York eller har du varit väldigt lyckosam?

  • Nina Åkestam

   Jag har bara 10 dagars semester, vilket ar standard pa min byra och de flesta andra jag kanner till. Mina resor under varen har varit jobb, utom Tokyo som kostade 5 semesterdagar (och sa stannade jag borta over memorial day sa fick en extra dag dar.) Sa ligger det till!