paustrudelutt

Förlåt, men det blir inget vettigt sagt här idag. Den här helgen har varit helt himla toppen faktiskt. Den började i fredags med att jag lyckades komma över en Hope-rock jag har velat ha jättelänge till vrakpris på Blocket. Sen blev det typ bara bättre (bland annat smakade jag sniglar för första gången i mitt liv, drack kontinentalt vin, hamnade i diskussioner om kostymstorlekar och såg Jessika Gedin på Gubbrummet men vågade inte säga nåt till henne) Men som sagt, det har inte blivit så mycket tänkt.

Däremot har jag lyssnat på den här låten HELA tiden. Mkt bra, tycker jag. Och på fredag åker jag till Nevvan, vilket ju känns passande.

Over and out.

  • Anna Sandberg

    God morgon!

    Kort och koncis, men likväl akut och akut (…) fråga så här på måndagsmorgon. Jag ska titta på en kommunikationsplattform och tänker att är det någon som har koll på var jag kan hitta hjälp så är det säkert du! Jag behöver liksom hjälp med VAD den ska innehålla, en modell med punkter som jag kan följa. Kan du hjälpa mig??? Eller någon annan här som läser kanske kan tipsa mig? Något är bättre än inget!! Mycket tacksam för svar, Anna

  • Maja

    ÅHHHHH FAN (vad fint!) Tack för låten. Behövs för att förbereda seminarium, hålla alla bollar i huvudet. Känns dock som något fult att göra om din helglåt till en jobblåt.