Om tunnelbanespärrar och köinkompetens

En av mitt livs största och längsta önskningar har härmed gått i uppfyllelse. Sedan jag var cirka tolv år har jag drömt om att få vara Hej Konsument i DN PåStan. Det har jag fortfarande inte fått, men jag har fått vara med i Aftonbladet/Allt Om Stockholms intervjuserie Mitt Stockholm. Och dom frågorna var faktiskt minst lika roliga.

Här kan man läsa. Jag berättar bland annat om mitt hat inför dåligt formgiven utomhusreklam, min rädsla för Nybroplan och min livslångs köinkompetens. Hoppas ni gillart.

 

 

 • Annika

  Re Zip Car – du känner till Sunfleet, va? De har inte enbart miljöbilar i och för sig, men man kan välja att hyra miljöbil. Mkt praktiskt för de tillfällen när man faktiskt behöver bil. Appbaserad/nätbaserad uthyrning.

 • M

  Bra! En fråga, vad betyder “curnade” som du refererar till?

  • Perry

   Antar att det ska stå “kernade”. Det handlar i så fall om anpassningen av avståndet mellan bokstäverna i rubriken för att få en bra ordbild. Se Wikipedia:

   http://sv.wikipedia.org/wiki/Kerning

   • Nina Åkestam

    Exakt!

 • Mirjami

  Hyr in en projektledare från Finland? “Tycker att Finland verkar vara så jäkla bra på kollektivtrafik, bostadsbyggande och alla andra typer av stora projekt…” Jag är finsk och bor nu i Finland efter många år utomlands. Har du sett hur finska flerbostadsområden ser ut? Finska städer? I Sverige förfasas man över betongförorterna och de förstörda centrumen i städerna, men i Finland bygger man betonglådor med platta tak än i dag. Jag ville så gärna att mitt hemland skulle vara vackert, tänkte på naturen och så, men varje gång jag sätter mig i bilen lider jag när jag ser hur man har förfulat landet med dessa gräsliga byggnader (och då har jag ännu inte nämnt industriområden eller kontorshus). Om det är billigare att bygga bostäder i Finland, så kanske det beror på att man skalar bort allt som kan göra bostadshusen och områdena trivsamma för att få det så billigt som möjligt. Bygger man fortfarande miljonprogramsområden i Sverige? Tror inte det.