Och så är det den här grejen med klyftpotatis i ugnen.

Om man bara ska konsumera en enhet media den här veckan tycker jag att det borde bli Filip och Fredriks intervju med Håkan Hellström. Där pratar de om matlagning, mellanstadiehångel och musik och det är så himla, himla roligt. Alltså gå med hörlurar och skratta så högt för sig själva att alla andra på gatan tror att man är vansinnig-roligt (obs självupplevt). Intervjun som alltså en podcast kan man lyssna på här.

Och här är den nya singeln, om nu någon i hela Sverige inte har lyssnat på den tiotusen gånger sedan förra veckan. Bra skit ju. Håkan själv kallar den sin Rockin’ in the free world i intervjun. lolz.

 • Victoria

  Hej Nina!

  Min vän och jag har gjort en egen podcast där vi pratar om stereotypa könsroller i olika miljöer. Det skulle vara oerhört kul om du ville lyssna på den.

  https://itunes.apple.com/se/podcast/levispodden/id604041080?l=en

  Ha det toppen,

  Victoria

 • emma

  Hej smarta Nina, skulle inte du kunna tipsa fler bra podcasts? Vad lyssnar du pa utover Filip&Fredrik? Tack pa for hand och for allt bra du skriver om! :) Kram

 • Filippa

  Hej kloka du. Bra tips på podcast. Gillar allt som får mig att skratta högt en snöig onsdag. Däremot tycker jag att Johnossis original “Dead end” är bättre än Hellströms ripoff. Varje gång. Testa att spela dem efter varandra!

 • Sanna

  Tänkte påtala samma sak som Filippa. Jag tycker dock båda låtarna är bra. Jag gillar Håkans, men den är liiite lätt samplad ja..:/ Men kommer tamigtusan spela sönder den i sommar ändå 😛